HomeVerlanglijst (0)Mijn AccountWinkelwagenAfrekenen
  • basis

Welkom op de webshop van Multi-lijn. U vindt hier de benodigdheden voor het maken van hondenriemen en paardenspullen.
LET OP: ivm waterschade hebben wij een deel van ons magazijn moeten sluiten. Uw bestelling kan langer onderweg zijn dan u van ons gewend bent!

Het Multi-lijn touw is gemaakt van polypropyleen, een kunststof welke geen vocht opneemt. Hierdoor wordt het minder snel vies en is het licht in gewicht, ook als het nat wordt. Daarnaast blijven de Multi-lijn touwen drijven in water, waardoor het uitermate geschikt is om speeltjes van te maken. Het materiaal kan gewassen worden in de machine op 40 graden.

U vindt hier Multi-lijn touw in 2,5 , 3,5 , 6, 8, 10 en 12 millimeter dikte op rollen van 50 meter. Het touw is leverbaar in 24 verschillende kleuren en meerdere kleurencombinaties. Naast het touw vind u op deze webshop ook diverse accessoires zoals naalden, musketons van groot tot klein en diverse ringen.

Naast dat Multi-lijn een groothandel in de benodigde materialen voor het maken van hondenriemen is, kunt u via ons ook workshops volgen. Kijk voor het volledige overzicht op onze workshop pagina.

 

Aanbevolen

Multi-lijn